Länkar

Ljungandalens församling samarbetar på olika sätt med andra kyrkor och organisationer. Nedan hittar du några av dem och länkar till deras hemsidor, men också länkar till annat som är kopplat till vår vackra bygd eller på annat sätt berör oss.

Alpha
Vår församling arbetar med Alphagrupper. Läs mer om Alpha genom att klicka på rubriken!

Destination Ljungandalen
Destination Ljungandalen finns och arbetar aktivt med att utveckla vår vackra älvdal. Läs mer om Sveriges bäst bevarade hemlighet genom att klicka på rubriken.

Erikshjälpen
Vi samarbetar med Erikshjälpen när det gäller vår Second Hand Butik. Läs mer om Erikshjälpen genom att klicka på rubriken!

Junia
Junia, den ”kristna” tidningen med det proffsiga utseendet, de mest spännande intervjuerna och de superintressanta artiklarna. Läs mer genom att klicka på rubriken!

Kraftsamling Fränsta
Vi finns och arbetar i samhället Fränsta. Läs mer om Fränsta genom att trycka på rubriken!

Kyrktorget
Kyrktorget kan du hitta uppgifter om kyrkor och deras aktiviteter från hela vårt avlånga land. Vill du hitta vår församling där så går du in på
www.kyrktorget.se/ljungandalensforsamling
Kom direkt till Kyrktorget genom att klicka på rubriken!

Pingst
Ljungandalens församling är medlem av PFFS (Pingst Fria Församlingar i Samverkan) och samfundet Pingst. Vi är därmed en del av Pingst i Sverige. Läs mer om Pingst genom att klicka på rubriken!

Premier – Sveriges Kristna Radio
premierradio.se
kristen radio när det är som allra bäst! Gå in och lyssna genom att klicka på rubriken!

Sisters International
Kvinnor är näst barnen de mest utsatta. Sisters arbetar just bland utsatta kvinnor i Sverige och många andra länder utöver vår värld. Läs mer om Sisters International genom att klicka på rubriken!

Unbroken Chain Church
Vår Vänförsamling i New York, USA, heter Unbroken Chain Church. Läs mer om vilka de är genom att klicka på rubriken!

Ånge kommun
Vi finns och arbetar i Ånge kommun. Läs mer om vår kommun genom att klicka på rubriken!